Dé specialist in iris fotografie en iris art

Al sinds 2018 is Iris Art Nederland, onderdeel van C Photography by Celina Dorrestein, een kundige en betrouwbare specialist in iris fotografie en het creëren van persoonlijke en unieke kunstwerken. Onze missie: een hoogwaardig en tijdloos iris art kunstwerk maken waaraan u gegarandeerd jarenlang veel kijkplezier beleeft. Inmiddels hebben wij ruim 1.000 prachtige iris art kunstwerken gemaakt met impactrijke reproductie op fotopapier, aluminium en acrylglas. Zowel in opdracht van particulieren als voor bedrijven waaronder opticiens.


Iris Art Nederland streeft als geen ander naar perfectie. Dat ziet u terug in de foto’s maar ook in onze professionele studio en apparatuur. Als gedreven vakfotograaf vinden wij het belangrijk om een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding te hanteren. Dat wordt duidelijk gewaardeerd door onze klanten waaronder diverse gerenommeerde ooggerelateerde bedrijven en opticiens, waaronder Pearle en Ophtec.

Meer over de iris

De iris ligt tussen het hoornvlies en de ooglens. De iris wordt ook wel het regenboogvlies genoemd. Een goede benaming omdat dit deel van het oog onze ogen kleur geeft. De achterzijde van de iris bevat veel pigmentrijke cellen. Bij veel pigment is het oog bruin, bij weinig pigment blauw of grijs. Aan de voorzijde van de iris hebben de cellen weinig pigment en is een duidelijk reliëf zichtbaar (crypten). Lees meer over iriscopie.

Afspreken of nadere informatie?

Stuur een mail Bel 06 422 500 43

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op.