Iris fotografie: een vak apart

Onze ogen vertellen veel over onszelf. Ze onthullen wat we denken. En emoties zijn als eerste af te lezen in onze ogen. Wist u trouwens dat elke iris uniek is? Misschien denkt u dat er alleen maar blauwe, bruine, groene en grijze irissen zijn. Niets is minder waar. Op het gebied van irissen is er een ontelbaar aantal kleurvarianten.

Uniek cadeau (voor uzelf en anderen)

Goedbeschouwd is elke iris op zich al een uniek kunstwerk. Hoe leuk is het dan ook om uw iris of die van uw partner op groot formaat als kunstwerk in uw huiskamer of slaapkamer te hebben hangen? U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een iris kunstwerk te laten maken met een foto van zowel uw eigen iris als die van uw partner.

En wat te denken van een kunstwerk met de irissen van de (klein)kinderen? Helemaal bijzonder: een kunstwerk met de foto van de iris van uw hond, poes of paard. U ziet het: het aantal mogelijkheden op het gebied van iris art is onbeperkt. We geven u graag advies en dragen zorg voor een persoonlijke begeleiding. Vanaf kennismaking, de photo shoot in onze studio, de fotobewerking/beeld-optimalisatie tot en met de creatie en oplevering van uw unieke kunstwerk.

Stapsgewijze werkwijze bij iris fotografie en iris art creatie

Natuurlijk wilt u in alle rust een keuze kunnen maken uit de ontwerpen en materialen zodat u verzekerd bent van een prachtig en tijdloos iris kunstwerk voor aan de muur. Dat begrijpen we als geen ander. En daar staan we ook garant voor. Onderstaand vermelden we de achtereenvolgende stappen.

  1. U heeft interesse in een uniek cadeau voor uzelf of anderen: u belt of mailt.
  2. We adviseren u over de verschillende mogelijkheden, materialen, formaten, de prijzen, etc.
  3. We maken een afspraak voor een photo shoot van circa 0,5 uur in onze studio/kunstgalerij in Huis ter Heide (gemeente Zeist). Ook op zaterdagochtend bent u daar op afspraak van harte welkom.
  4. In onze kunstgalerij laten we u de verschillende mogelijke uitvoeringen van iris art zien, maken we samen een keuze en betaalt u per pin voor de photo shoot en het door u uitgekozen kunstwerk.
  5. We selecteren in onze studio de beste iris foto(‘s), bewerken die handmatig (eerste correctiefase) en verwerken dat vakmatig. Het proefbestand sturen we u binnen enkele dagen na de photo shoot per e-mail toe.
  6. Enthousiast? Bel of mail gewoon. Na uw akkoord per e-mail op de foto en eventueel het ontwerp van het kunstwerk optimaliseer ik het hoge resolutie bestand van de foto(‘s) voor een perfect eindresultaat op elk gewenst formaat en maken we uw unieke kunstwerk precies zoals we zijn overeengekomen.
  7. Levering aan huis of kantoor binnen 2 á 3 weken na uw akkoord per e-mail op het artwork. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.
  8. Heel blij met uw unieke kunstwerk? Laat het ons weten. Dan sturen wij u een linkje voor het geven van een review via Google. Alvast bedankt voor de moeite!

Bijzondere herinnering/laatste wens

Waar we allen minder graag bij stil staan is het feit dat onze dierbaren niet altijd bij ons zullen blijven. Een dierbare kan onverwachts van ons worden afgenomen of we nemen afscheid na een ziektebed. Elk van deze situaties is natuurlijk verschrikkelijk. Wanneer iemand terminaal ziek is en er binnen afzienbare tijd niet meer zal zijn, is te overwegen om een blijvende herinnering te laten maken in de vorm een heel persoonlijk iris art kunstwerk. De photo shoots vinden ook dan plaats in onze studio maar worden, evenals de fotobewerking/optimalisatie en de realisatie van uw iris kunstwerk, met voorrang behandeld.

Bekijk de prijzen

Afspreken of nadere informatie?

Stuur een mail Bel 06 422 500 43

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op.