Iriscopie: een onthullende analyse van je oog

Iris Art Nederland en Iriscopist Joke Anders zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Joke kan aan de hand van de iris art, gemaakt door Iris Art Nederland, een analyse maken van iemands oog. Deze analyse biedt inzicht in verschillende aspecten van iemands gezondheid en persoonlijkheid.

Elke iris is uniek

De iris is uniek voor iedereen en bevat verschillende tekens en kleuren die allemaal een betekenis hebben. Als iriscopist kan Joke deze patronen en kleuren interpreteren en zo informatie verschaffen over iemands gezondheid, uitdagingen en behoeften in het leven. Iriscopie is een praktisch instrument dat zichtbaar maakt en beoordeelt wat er op verschillende niveaus in het lichaam gebeurt. Het biedt informatie over het lichaam, de psyche, familielijnen, voedingsbehoeften en meer.

Veel inzicht

Een analyse van de iris kan onder andere inzicht geven in iemands basisgezondheid, de gezondheid van organen, aangeboren en aangeleerd karakter, voedingsadviezen, onderliggende psyche van organen, erfelijke factoren en de samenhang van alle tekens in de iris. Elke analyse is uniek en kan verschillende aspecten bevatten.

Waarom een iris analyse?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een iris analyse zou willen laten doen. Het is een prachtig cadeau aan jezelf of een dierbare en biedt een andere blik op jezelf. Het geeft inzicht in diverse onderdelen van jezelf waar je zelf misschien geen connectie mee had gelegd. Het is een zeer interessante analyse over jezelf.

Het is mogelijk dat de iris verandert. Sommige tekens, lijnen en kleurpigmenten kunnen sterker, groter en intenser worden, terwijl kleuren, lijnen en tekens kunnen verdwijnen. Dit heeft volgens iriscopie te maken met de gezondheid van de persoon.

Hoewel iriscopie deels medisch erkend is, blijft het voornamelijk een interpretatie en kunnen er geen medische claims aan worden verbonden. In de ervaring van Joke als iriscopist heeft iriscopie vooral een groot aandeel in het lezen van mensen en het verkrijgen van inzicht.

Prachtig hardcover boek

Het boek dat wordt aangeboden bevat een hardcover met de irisfoto op de cover, informatie over iriscopie, de geschiedenis ervan en een uitgebreide analyse van de iris. Daarnaast worden ook de basisconstitutie, erfelijke factoren, organengezondheid, karakter, onderliggende psyche van organen en voedingsadviezen besproken.

Het boek wordt geleverd op glossy full colour papier en je kan kiezen of er een naam of tekst op de cover wordt geplaatst. Ook kan er een persoonlijke boodschap in het boek worden gezet als het cadeau wordt gegeven.

De investering voor dit boek bedraagt € 144,- exclusief verzendkosten, met een levertijd van ongeveer twee tot drie weken. Het maken van de irisfoto is niet inbegrepen bij deze prijs en kost € 80,-. Klanten die bij Iris Art Nederland een foto hebben laten maken van hun iris kunnen deze foto gebruiken voor de cover en de analyse. Het boek kan voor persoonlijk gebruik en als cadeau worden besteld.

Het boek is een waardevol instrument voor persoonlijke ontwikkeling en biedt een unieke blik op jezelf. Als u meer wilt weten over Joke en haar werk, kunt u een kijkje nemen op haar website: www.jokeanders.nl/iriscopie.